Where's my pony?

Jag har fortfarande ingen röst och det här med att vara tyst är värdelöst, det är fruktansvärt frustrerande. Försöker skriva så mycket som möjligt på datorn istället för att prata vilket känns jättetöntigt. Kan ju säga att jag aldrig haft sämre stavning någonsin med tanke på att det tar sådan tid att skriva allt man vill säga att man till slut bara trycker ner några tangenter och hoppas på att det är någorlunda läsbart, att det är på engelska underlättar ju inte heller.

Hjärtat skulle iväg och hämta ut ett paket och jag körde en alldeles utmärkt taktik för att få med någonting gott hem.

Direkt kopierat från anteckningarna på datorn jag använder för att göra mig förstådd just nu:

"maybe if I give you 21,90....kr.....

a pony
a small one

ok but if they don't have a pony I guess I can settle with cheez cruncherz instead

yeah, only if there's no pony, cause that's what I really want
it should be green too, the pony

no no, a pony
the cheez cruncherz are just for comfort if you can't find a pony
"

Ja, vad hans frågor och svar mellan raderna var får ni lista ut själva, det är nog inte så svårt. Nu sitter jag iallafall med cheez cruncherz framför mig, antar att ICA Fröslunda har slut på ponnyhästar.

Ps. Ska ni prova denna taktik själva så glöm för fan inte hundvalpsögonen!
Slagelse, Danmark

I helgen var jag alltså i Slagelse, Danmark och spelade på The upper hill. Danskar är tydligen lite trötta och avslagna på fredagar vilket gjorde kvällen lite seg men de kompenserade det med ett jäkla drag på lördagen istället, kul var det.

Fick även reda på att vi inte alls heter det vi trodde att vi hette. Jag har hela tiden trott att vi var där under bandnamnet "Satisfires". Vi fick dock reda på när vi kom dit att vi inte alls heter så då det annonserades på skylten utanför att "Statisiers" spelade under helgen. Vilken tur att vi fick reda på det, här har jag gått och sagt helt fel i sådär 2 års tid!


Road tjej i bilen.Roade killar på färjan till Helsingör.Undrar lite smått när jag ser den här bilden om jag var lite trött kanske, alternativt en smula död? Likbleka läppar har fått en helt ny innebörd.Dyngsvettig efter giget, tydligen en aning aggressiv och sugen på en giffel också.Inte illa, ploppar upp på väggen bara sådär, bredvid en kiosk.
Undrar vad folk tänkte när en bil stannar och en person springer ut och knäpper ett kort på reklamskyltarna för att sedan hoppa in i bilen och köra iväg igen.
Är man lättroad så är man.


På vägen hem:

- Det luktar skit i bilen! Vem var det?
Tystnad

Bilrutan rullas snabbt ner för vädring.

10 sekunders tystnad.
Sniff sniff...

- ...tror att det kommer utifrån.
Bilrutan rullas snabbt upp igen.

Efter ett antal timmar instängd i en bil var det här tillräckligt för att ge mig ett skrattanfall á la "vad är det för fel på henne?"-kaliber. Återigen, är man lättroad så är man. Efter en bilfärd från Danmark till Eskilstuna är man jäkligt lättroad ska jag be om att få tala om.Kan ni se den röda tråden kanske?

1. Till banken
2. Informationsmöte + arbetsintervju (kopplat till bank)
3. Till banken igen
4. Hem

Tre lika en ska bort, någon?

En trött och halvt död tjej sitter här i b...

dsc06684 (MMS)

En trött och halvt död tjej sitter här i bilen just nu och dessutom har jag absolut ingen röst kvar. Fick bekräftat hur illa jag låter då jag försökte prata i telefon och personen på andra sidan inte kunde sluta skratta, tack. Försöker därför vara tyst som en mus så gott det går, grabbarna i bilen måste tycka att det är fruktansvärt skönt, speciellt min sambo, tänk vad lugnt och skönt han ska ha det. Istället roar jag mig med att vika pappersplan, mycket underhållande, har dock slut på papper. Jävla skit.


Jacks Rockiga Resa, en hårdrocksbok för barn

Ja då tänkte jag att jag skulle prova ett tidsinställt inlägg då jag just nu som ni förstått är i Danmark och kraxar lite.

Vill passa på att promota en vän till mig som kom på en alldeles utmärkt idé. Barnböcker finns det av i alla möjliga former, de handlar om fotboll, prinsessor, ballerinor, trollkarlar, ja listan kan göras lång. En barnbok som baseras på hårdrock, en hårdrocksbarnbok. Varför finns det ingen sådan? Det var precis vad Therés Stephansdotter Björk frågade sig själv en dag och tog helt enkelt saken i egna händer.

Jacks Rockiga Resa är slutresultatet av denna briljanta idé och har release den 10/4. Nu har jag ju inga barn själv men vad gör det? Jag ska definitivt införskaffa mig ett exemplar för att kompensera för min hårdrocksbarnboks-lösa barndom. Inget illa om "Totte badar" som för tillfället är den enda titel jag kommer ihåg från yngre dagar men jag tror nog Jacks Rockiga Resa slår den med hästlängder.

Till denna bok har det naturligtvis också skrivits en låt som barn och rockande föräldrar kan yla ikapp till medan luftgitarrsdueller utspelas på vardagsrumsgolvet. Håll utkik i bokhandeln för denna bok är en självklarhet för alla hårdrocksfanatiker med barn.På båten över till Danmark vilket betyder ...

dsc06640 (MMS)

På båten över till Danmark vilket betyder att det inte blir någon mer uppdatering förrän på söndag när jag kommer över på svensk mark igen, förutom ett tidsinställt inlägg som förhoppningsvis dyker upp imorgon. Ha en trevlig helg!


Friden är återställd, jag har fått mitt ka...

dsc06638 (MMS)

Friden är återställd, jag har fått mitt kaffe. Tror att grabbarna började misstänka att hjärnan min gick på högvarv i letandet efter jävulskap, det luktade väl bränt här från baksätet.


Jag har ingen aning om var vi befinn...

dsc06622 (MMS)

(Mobilblogg) Jag har ingen aning om var vi befinner oss just nu eftersom jag inte kör utan fjantar i baksätet istället men vi käkade på Burger king i Linköping för ett tag sen åtminstone, så mycket vet jag. I övrigt tycker jag att det börjar bli rätt trist att åka bil, funderar på någon slags kupp mot herrarna där framme men kommer inte på något som inte kan råka bli orsaken till att vi kör av vägen och det vore kanske lite onödigt. Dessutom känner jag ett stort sug av kaffe just nu. Varför köpte jag inte kaffe på Burger king? Damn you lousy low functioning brain!


Morgonstund har guld... Äsch!

När gick jag upp kl 7 på morgonen senast? Vilket skämt, min kropp är i chocktillstånd och skriker:

Neeej, vad håller du pååå med?!
Jodå kroppen, svarar jag med min allra snällaste lenaste morgonröst (läs Håkan i Nordman) det är dags att vakna och gå upp.
Skit ner dig! Svarar kroppen då (ej ordagrant).

Dricker mitt morgonkaffe och ska alldeles strax när jag skrivit detta packa ner lite krafs i väskan för att sedan starta vår roadtrip till Danmark och Slagelse där vi gigar ikväll och imorgon.


Le, se pigg och glad ut.
Skit ner dig säger kroppen återigen!

Återuppstånden

Ska man sätta igång här igen kanske? Kan ju onekligen säga att det var ett bra tag sedan man lämnade ett spår här i bloggen, nu över ett år sedan jag fick bryt på bloggandet och stängde av allt som hade med det att göra i princip. Har på sistone smugit tillbaka och börjat följa mina gamla favoritbloggar igen och sakta men säkert känt att jo, man kanske skulle slänga in ett inlägg för skojs skull och se vad som händer. Kanske suget försvinner lika snabbt igen men till dess öppnar jag dörrarna till Zolyra's virriga lilla vardag igen.

Vad har hänt sedan sist då? Ja hur mycket tid har ni? Nej jag ska inte dra upp det senaste årets händelser så att de stackare som råkar trilla in här flyr i ren skräck när de möts av ett monsterinlägg á la nationalencyklopedin.

Kan åtminstone fylla i att jag numera är Eskilstunabo och sambo vilket jag trivs alldeles utmärkt med (och med sambo menar jag då inte de tre lurviga fyrbenta varelserna jag bossar över, de är såklart kvar men bor nu även tillsammans med en varelse på två ben med mindre kattlika drag). Armar och ben sitter kvar där de satt för ett år sedan, är lika förbannat bitter över kyla och snö som då och kommer antagligen skriva lika meningslösa inlägg fyllda av ordbajseri som förr. Med andra ord finns det alltså ingen drastisk förändring att finna.

Välkomna tillbaka och på återseende gottfolk!  • Follow Zolyra
  • RSS 2.0