Återuppstånden

Ska man sätta igång här igen kanske? Kan ju onekligen säga att det var ett bra tag sedan man lämnade ett spår här i bloggen, nu över ett år sedan jag fick bryt på bloggandet och stängde av allt som hade med det att göra i princip. Har på sistone smugit tillbaka och börjat följa mina gamla favoritbloggar igen och sakta men säkert känt att jo, man kanske skulle slänga in ett inlägg för skojs skull och se vad som händer. Kanske suget försvinner lika snabbt igen men till dess öppnar jag dörrarna till Zolyra's virriga lilla vardag igen.

Vad har hänt sedan sist då? Ja hur mycket tid har ni? Nej jag ska inte dra upp det senaste årets händelser så att de stackare som råkar trilla in här flyr i ren skräck när de möts av ett monsterinlägg á la nationalencyklopedin.

Kan åtminstone fylla i att jag numera är Eskilstunabo och sambo vilket jag trivs alldeles utmärkt med (och med sambo menar jag då inte de tre lurviga fyrbenta varelserna jag bossar över, de är såklart kvar men bor nu även tillsammans med en varelse på två ben med mindre kattlika drag). Armar och ben sitter kvar där de satt för ett år sedan, är lika förbannat bitter över kyla och snö som då och kommer antagligen skriva lika meningslösa inlägg fyllda av ordbajseri som förr. Med andra ord finns det alltså ingen drastisk förändring att finna.

Välkomna tillbaka och på återseende gottfolk!Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Trodde jag läste fel när jag såg din kommentar på bloggen, klickade in och såg att du är tillbaka, dessutom med en underbar ny design!Allt jag kan komma på just nu är glädje och hopp!

Perfekt och saknad är andra ord.Med andra ord, välkommen tillbaka!

2011-02-24 @ 14:50:01
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: keadi

Jag tänkte fan på dig här om dagen och funderade över vart fan du tog vägen! Välkommen tillbaka ;)

2011-02-24 @ 16:57:03
URL: http://keadi.blogspot.com/
Postat av: Liie

vad kul att du är tillbaka! :)

2011-02-24 @ 18:27:26
URL: http://liie.se
Postat av: Grodan

WOHO! Som jag väntata!

2011-02-24 @ 21:51:02
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/

Don't be a stranger:

De kallar mig:
Glöm mig inte

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
  • Follow Zolyra
  • RSS 2.0