Jacks Rockiga Resa, en hårdrocksbok för barn

Ja då tänkte jag att jag skulle prova ett tidsinställt inlägg då jag just nu som ni förstått är i Danmark och kraxar lite.

Vill passa på att promota en vän till mig som kom på en alldeles utmärkt idé. Barnböcker finns det av i alla möjliga former, de handlar om fotboll, prinsessor, ballerinor, trollkarlar, ja listan kan göras lång. En barnbok som baseras på hårdrock, en hårdrocksbarnbok. Varför finns det ingen sådan? Det var precis vad Therés Stephansdotter Björk frågade sig själv en dag och tog helt enkelt saken i egna händer.

Jacks Rockiga Resa är slutresultatet av denna briljanta idé och har release den 10/4. Nu har jag ju inga barn själv men vad gör det? Jag ska definitivt införskaffa mig ett exemplar för att kompensera för min hårdrocksbarnboks-lösa barndom. Inget illa om "Totte badar" som för tillfället är den enda titel jag kommer ihåg från yngre dagar men jag tror nog Jacks Rockiga Resa slår den med hästlängder.

Till denna bok har det naturligtvis också skrivits en låt som barn och rockande föräldrar kan yla ikapp till medan luftgitarrsdueller utspelas på vardagsrumsgolvet. Håll utkik i bokhandeln för denna bok är en självklarhet för alla hårdrocksfanatiker med barn.Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Igår släpptes första delen av svar från frågestuden och för lite sedan även den andra, skynda nu in och kolla dom spännande svaren innan den sista och spännande upplösningen.Rock On!

2011-02-26 @ 18:34:38
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Don't be a stranger:

De kallar mig:
Glöm mig inte

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
  • Follow Zolyra
  • RSS 2.0