Breakfast for champs (and me)

Frukost:
  • Glad apelsin på en bädd av apelsinskal.
  • Yoghurt med dränkta jordgubbsbitar samt en touch av linfrön. (Att tänka på vid hantering av linfrön. Var noga med att inte missa skålen och hälla linfröna på t.ex. golvet. De är små och av erfarenhet vet jag att det är jäkligt jobbigt.)
  • Hårdrockskaffe svart som natten i glas.
Nu slår jag vad om att ni sitter där och dreglar framför datorerna, har jag rätt? Va?

Apropå linfrön. Är det bara jag som upptäckt att linfrön har en tendens att klistra fast sig i skålen när man ska diska så de är näst intill omöjliga att få bort? Ruskigt irriterande. Det är som att de överblivna linfröna i skålen vill som sista ansträngning i livet hämnas sina uppätna polare genom att suga sig fast i skålkanten och sedan dö där. Därför passar jag på att enbart äta linfrön när jag vet att det är sambon som diskar. Finurligt tycker jag. Ok, det sista var inte riktigt sant men tänk vad skönt om samvetet tillåtit mig att göra så.Snart ska jag iväg och ta ett drogtest. BAM BAM BAM (dramatisk tonföljd i moll). Vad har flicksnärtan nu gjort säger ni kanske med barsk röst. Ingenting svarar jag då oskyldigt. Det är nämligen obligatoriskt att lämna ett drogtest för det nya jobbet så det är inte farligare än så. HA!

Kommentarer
Postat av: Jessi Fox

Tänkte bara titta förbi och meddela att receptet på mina rainbow-cupcakes ligger uppe!! YEEEEI :Dbtw skulle fan inte banga på att vakna upp hemma hos dig om du bjuder på sånt!

2011-03-10 @ 14:58:48
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

Don't be a stranger:

De kallar mig:
Glöm mig inte

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
  • Follow Zolyra
  • RSS 2.0