Tänk efter före

Jag mamma och Robban har precis haft oss ett litet äventyr och jag har dessutom lyckats få med det på film. Jag må bli totalt idiotförklarad i och med detta men gör man en sådan här grej så måste man fan bjuda på det också.

Låt oss se på detta som en påminnelse att tänka efter före. Vi börjar väl helt enkelt från början med video nummer 1.

 

So far so good. Allt är frid och fröjd förutom att min lust att hämnas dessa snöbollsattacker växer sig starkare och tar överhanden. Det är här det hela går fel, väldigt fel...Låt oss fortsätta med video nummer 2.

 

 

Jupp, there you have it, jag gjorde det geniala draget att låsa oss ute. Cirka 3 minuter innan detta hade jag larvat mig med att låsa dörren för mamma och Robban då de försökt kasta snöboll på mig när jag skulle ut efter dem. I min jakt efter hämnd tänker jag alltså inte alls på att dörren som hela kvällen varit olåst nu låses automatiskt när man stänger den. Illa, väldigt illa.


Vår enda räddning var just att jag faktiskt hade med mig mobilen eftersom jag använde den för att filma. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet, skämmas som en hund och ringa min hyresvärd som dessutom låg magsjuk för att fråga om jag på något sätt kunde få tag på en extranyckel. Räddning nummer 2 var att Robban hade lyckats få med sig bilnyckeln ut, så i väntan på vår dom sitter vi alla tre i bilen och garvar åt den otroligt surrealistiska situationen. Pricken över i:t är att katterna retsamt sitter i fönstret och tittar på oss där inifrån värmen.


Det hela slutar med att min hyresvärds bror kommer som en räddande ängel och låser upp dörren för oss, jag ber om ursäkt om och om igen och vi är härmed räddade från att sova i bilen inatt.


Ok just let me have it, detta är nog bland det mest korkade jag någonsin gjort så jag får helt enkelt stå för det också. Det ironiska är att jag är så jäkla nojig över just detta annars. Innan jag stänger dörren när jag ska hemifrån kollar jag sådär 500 gånger om jag har nycklarna med mig. Ikväll hände alltså det jag alltid oroat/oroar mig för.

Jag var åtminstone inte själv, det slutade lyckligt och fan vad vi har garvat åt det här.

 

 


Kommentarer
Postat av: Sheriilyn

Haha fy fan vad jobbigt! Tur att det slutade väl i alla fall :D

2009-12-26 @ 22:57:43
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: nathalieh

hehe okej :)

2009-12-26 @ 23:24:54
URL: http://sofianathalieh.blogg.se/
Postat av: Sheriilyn

Tack! Härligt att jag kunde dela lite av min julkänsla :) Är första gången jag har det själv på några år.Haha, det blir lätt så när någonting är så tragiskt att det blir komiskt ;D

2009-12-27 @ 00:42:35
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: Heyli

härligt härligt :)ja äntligen är det över! men det går fan så fort nuförtiden, snart är det jul igen..! :p

2009-12-27 @ 02:24:47
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Therese - Bloggar fran oknen!

Jadu, trottnade pa Sverige, kande att jag ville gora natt nytt :) An sa lange sa trivs jag som fan :)Tanka sig. Tycker jag ser ganska manga Theresor i bloggvarlden.. Eller sa ar det bara ett vanligt namn? :P

2009-12-27 @ 07:00:14
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha, låter som en liknande grej jag lyckats med ;) Tragiskt roligt!

2009-12-27 @ 09:45:33
URL: http://akeeper.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

sv:

jag förstår absolut ingeting nu?

hålla sig borta härifrån blogg världen är det lättaste jag gjort?

inte alls beroende?

hehe

2009-12-27 @ 10:36:36
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Kollade videona nu och läste lite bättre!Satan va jag garva!!!

2009-12-28 @ 16:51:46
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Don't be a stranger:

De kallar mig:
Glöm mig inte

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
  • Follow Zolyra
  • RSS 2.0