Back home again

Så då var man hemma igen efter mycket om och men. När jag lämnade Carcassonne var det 10 plus och strålande sol, det är kallt här i Sverige, hua!

Nu står städning på schemat så jag får återkomma lite senare, ska dessutom svara på kommentarer som trillat in under tiden jag varit borta.

Måste säga att det är en fröjd att skriva med mitt gamla hederliga svenska tangentbord igen istället för de totalt ologiska franska tangentborden som kastar om ordningen på bokstäverna. Dessutom, hur logiskt känns det att behöva hålla in "shift" för att komma åt något så vanligt som punkt? Merde! ;P

Ska försöka lägga upp lite bilder från resan när jag har tid sen.

Over and out!

Orosmoln i paradiset

Nu borjar man bli lite stressad har, flygplatsen ar fortfarande stangd, helt sjukt. De har fixat sa att man blir transporterad fran Carcassonne till en annan flygplats men med den omvagen ar det nastan garanterat att vi missar flyget fran Bryssel till Skavsta vilket da betyder att vi blir fast i Bryssel over natten och pa nagot satt maste kopa en tredje flygbiljett fran Bryssel - Skavsta. Great!

Men i vilket fall som helst maste jag saga att jag ar totalt foralskad i Limoux och att det anda kanns trakigt att aka harifran trots att jag maste, har haft det helt underbart och ska nu forsoka koppla bort stressen och njuta den sista tiden jag har kvar har. Nu ropas det att det ar dags for ol sa skal for fan och ha det gott!

Trapped in France, oh what a shame ;)

Ja nu skulle jag ju ha akt hem till Sverige igen igar men sa blev det icke minsann. Sodra Frankrike ar i chocktillstand for sjalvklart nar jag lamnar Sverige och snon sa kommer snon hit vilket ar javligt ovanligt. Flygplatsen var alltsa stangd igar pa grund av hela 2 cm sno eller sa haha. Vi fick ringa ryan air och blev ombokade till onsdag istallet, maste daremot betala biljetten fran Bryssel - Skavsta sjalva eftersom fmyget darifran gick som vanligt vilket suger pung, men men.

Vi har det i alla fall jattemysigt har trots snon, kallt ar det daremot och ratt ode pa vagarna da ingen vagar kora bil just nu, vinterdack existerar inte har hehe.

Jakligt kul att jag far uppleva karnevalen som drar igang har i Limoux imorgon, hade missat den annars. Karnevalen med firande och folk i olika masker pa gatorna haller pa i 3 manader, galet!

Forsoker slanga in ett livstecken har vid senare tillfalle, nu ska jag gora mig en kopp kaffe.

Later!

Frankrike - Limoux

Ja som ni marker sa kommer uppdateringen vara jakligt kass medan jag ar har i Frankrike och kommentarer far jag tyvarr vanta med att svara pa till jag kommer hem. Efter en allt som allt 17 timmar lang resa landade jag i Carcassonne dar hjartat vantade pa flygplatsen, helt underbart! Begav oss sedan till Limoux och det ar dar vi befinner oss nu.

Allt ar kanon har, igar pa nyarsafton var det stralande sol hela dagen och 14 grader varmt, inte helt fel. Alla har ar jattetrevliga och goa trots att det kan vara svart med kommunikationen ibland. Harligt, vader, massa god mat och vin, otroligt mysig stad och jag far antligen vara nara min fina igen, det kan inte bli mycket battre faktiskt.

Hoppas alla hade en bra nyarsafton och gott nytt ar pa er!

  • Follow Zolyra
  • RSS 2.0