Slagelse, Danmark

I helgen var jag alltså i Slagelse, Danmark och spelade på The upper hill. Danskar är tydligen lite trötta och avslagna på fredagar vilket gjorde kvällen lite seg men de kompenserade det med ett jäkla drag på lördagen istället, kul var det.

Fick även reda på att vi inte alls heter det vi trodde att vi hette. Jag har hela tiden trott att vi var där under bandnamnet "Satisfires". Vi fick dock reda på när vi kom dit att vi inte alls heter så då det annonserades på skylten utanför att "Statisiers" spelade under helgen. Vilken tur att vi fick reda på det, här har jag gått och sagt helt fel i sådär 2 års tid!


Road tjej i bilen.Roade killar på färjan till Helsingör.Undrar lite smått när jag ser den här bilden om jag var lite trött kanske, alternativt en smula död? Likbleka läppar har fått en helt ny innebörd.Dyngsvettig efter giget, tydligen en aning aggressiv och sugen på en giffel också.Inte illa, ploppar upp på väggen bara sådär, bredvid en kiosk.
Undrar vad folk tänkte när en bil stannar och en person springer ut och knäpper ett kort på reklamskyltarna för att sedan hoppa in i bilen och köra iväg igen.
Är man lättroad så är man.


På vägen hem:

- Det luktar skit i bilen! Vem var det?
Tystnad

Bilrutan rullas snabbt ner för vädring.

10 sekunders tystnad.
Sniff sniff...

- ...tror att det kommer utifrån.
Bilrutan rullas snabbt upp igen.

Efter ett antal timmar instängd i en bil var det här tillräckligt för att ge mig ett skrattanfall á la "vad är det för fel på henne?"-kaliber. Återigen, är man lättroad så är man. Efter en bilfärd från Danmark till Eskilstuna är man jäkligt lättroad ska jag be om att få tala om.Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Älskar bilderna på dig och klockren reklamskylt!

2011-03-01 @ 11:27:32
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Don't be a stranger:

De kallar mig:
Glöm mig inte

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
  • Follow Zolyra
  • RSS 2.0